Ana Sayfa Kültür Sanat Ünlülerin makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

Ünlülerin makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

0

Yerli ve yabancı birçok ünlüyle birlikte çalışan 43 yaşındaki Kavasoğlu’nun bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıktı.

Makyaj artisti Fezi Altun, meslektaşı Alp Kavasoğlu’nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

“Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.” ifadelerini kullanan Altun, “Canımız Alp Kavasoğlu pankreas kanseri ile verdiği zorlu mücadeleyi kaybederek tüm sevdiklerini derin üzüntüye boğdu. Onun güler yüzü ve güçlü ruhu hepimizin kalbinde yaşamaya devam edecek. ” dedi.

Kavasoğlu, Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu, Ege Kökenli, Deniz Baysal, Ezgi Mola ve Aslı Enver gibi birçok ünlü ismin makyajını yaptı.

Kavasoğlu’nun cenazesi bugün Üsküdar’da ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

“SENİ HEP GÜLER YÜZÜNLE HATIRLAYACAĞIM”

Alp Kavasoğlu’nun vefatının ardından ünlü isimler art arda başsağlığı mesajları yayınladı. İşte ünlü isimlerin Alp Kavasoğlu paylaşımları…

AFRA SARAÇOĞLU

“Ah Alp inanamıyorum. Şoklar içerisindeyim. Seni hep o güler yüzünle, temiz kalbinle ve güzel enerjinle hatırlayacağım. Başımız sağ olsun”

İREM HELVACIOĞLU

“Sabahtan beri öylece bakıyorum. Koca bebeğim… Sevgin, neşen, enerjin aynı sen gibi kocaman ve şimdi içimdekileri anlatacak tek kelimem yok”

NESLİHAN ATAGÜL

“Canım Alp, uğurlar olsun”

ESRA RUŞAN

“Alp sen benim için gençliğim demeksin, okul yıllarım, gittiğim ilk kulüplerim, Beyoğlu’nun ara sokaklarısın. Hayalini kurduğumuz her şeyin olması ihitmaline attığın kahkahalarsın. Seni ve başardığın onca şeyi seviyorum. Yine bir yerlerde beyaz tişörtlerimizi kirletiriz. Dönüşün daim olsun”

EGE KÖKENLİ

“En güzel anlarımda hep sen vardın. Arkadaştan çok daha fazlasıydın benim için. Deli kahkahalı koca adamım benim. Gittiğin yer buradan çok daha güzel eminim. Çok istedim bunu da atlattım gördü mü demeni ama olmadı. Kalbimde hep saklayacağım seni ve hep o yeteneğine hayran olduğum adamı hatırlayacağım. Seni seviyorum Alp’im”

EDA ERDEM

“Seni çok özleyeceğim Alp”

Exit mobile version