Ana Sayfa Kültür Sanat Marvel Stüdyoları “Başkanı açıkladı: Iron Man geri dönecek mi?”

Marvel Stüdyoları “Başkanı açıkladı: Iron Man geri dönecek mi?”

0

Robert Downey Jr’ın canlandırdığı “Iron Man”, 2019’da Marvel Sinematik Evreni’ne veda etmişti. Son dönemde geri döneceği iddia edilen Iron Man’in akıbetiyle ilgili açıklama Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige’den geldi.Robert Downey Jr. 2008’de gösterime giren ilk “Iron Man” filmi sonrası, serinin iki filim ve son olarak “Avengers: Endgame”de görülen toplamda 9 kez Marvel filminde rol almıştı.

IRON MAN DÖNECEK Mİ?

Son olarak 2019’da Avengers: Endgame’de Iron Man’e hayat veren ünlü oyuncunun yeniden Marvel’a döneceği iddiaları ortaya atıldı.

Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige ise Vanity Fair ile yaptığı röportajda Iron Man’in geri dönüp dönmeyeceği konusuna açıklık getirdi.

“O ANA DOKUNMAYACAĞIZ”

Iron Man’in hikayesini sona erdirmenin yıllar süren bir çalışma gerektirdiğini aktaran Feige, bunu sihirli bir şekilde geri alma niyetinde olmadıklarını söyledi.

Feige, “O anı saklayacağız ve o ana bir daha dokunmayacağız. Hepimiz bu noktaya gelebilmek için yıllarca çok çalıştık ve bunu katiyen sihirli bir şekilde geri almak istemeyiz” dedi.

IRON MAN’İN BAŞLANGIÇ HİKAYESİ

Öte yandan Iron Man’de Tony Stark’ın şoförü ve kişisel asistanını da canlandıran Jon Favreau, daha önce Iron Man’in başlangıç hikayesini anlatmıştı.Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige’le bir araya gelen Favreau, Downey Jr.’ın rol için seçildikten sonra prodüksiyonla ilgili pek çok şeyi ve oyuncu kadrosunu etkilediğini söylemişti.Jon Favreau, konuyla ilgili “Robert sanırım ‘Fantastik Dörtlü’ için gelmişti, herkes onun kim olduğunu biliyordu. Adamla oturduğumu hatırlıyorum ve ‘Tanrım, içinde var, gözlerinde o kıvılcım var ve hazır’ diyordum. Feige ile ikimiz de onun fotoğrafını işaret ediyor ve ‘Bunu deneyip çözmeliyiz’ diyorduk. Downey Jr.’ı belirledikten sonra diğer her şey yerli yerine oturdu. İşte o zaman hayatım çok daha kolaylaştı” demişti.

Exit mobile version