Ana Sayfa Kültür Sanat Kıbrıs İpek Koza Günleri 6-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak

Kıbrıs İpek Koza Günleri 6-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak

0

Girne Belediyesi, Yeşil Barış Hareketi ve Beylerbeyi Muhtarlığı işbirliğinde düzenlenen 18. Kıbrıs İpek Koza Günleri, 6-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Kıbrıs İpek Koza Günleri ile ilgili basın toplantısı yapılarak, programla ilgili bilgi verildi.

Girne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Beylerbeyi Manastırı’nda düzenlenen basın toplantısına Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediye Meclis Üyesi ve Kültür Sanat Komitesi Başkanı Ziya Egemen Sencer, Beylerbeyi Muhtarı Niyazi Engin ve Yeşil Barış Hareketi Genel Sekreteri Doğan Sahir katıldı.

Kıbrıs İpek Koza Günleri’nde, geçmiş organizasyonlarda yer verilen canlı müzik folklor gibi sahne etkinliklerine, Türkiye’de yaşanan deprem nedeniyle yer verilmeyecek.

Sahne etkinliklerinin yapılmayacağı organizasyon kapsamında; sergi, çeşitli sunumlar, stantlar, şiir dinletileri, elişi çalışmaları, fidan dikimi, müzik dinletileri gibi etkinlikler yapılacak.

-İlk kez toplu taşıma desteği verilecek

Basın toplantısında, organizasyona daha fazla katılımın sağlanması için bu yıl ilk kez toplu taşıma desteği verileceği belirtildi. Buna göre, organizasyon günleri olan 6 Mayıs Cumartesi ve 7 Mayıs Pazar günü, saat 10.00 – 20.00 arasında, Baldöken Otoparkından kalkacak olan ücretsiz otobüsler, düzenli olarak etkinlik alanı ve otopark arasında sefer düzenleyecek.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version