Ana Sayfa Kıbrıs Serhat Akpınar: “Milli Eğitim Bakanlığımızdan KKTC deki Üniversitelere bir darbe daha”

Serhat Akpınar: “Milli Eğitim Bakanlığımızdan KKTC deki Üniversitelere bir darbe daha”

0

Milli Eğitim Bakanlığımızdan KKTC deki Üniversitelere bir darbe daha ! Üniversiteler adı üzerinde Üniversaldır , Evrenseldir ! Siz Üniversitelerle istişare etmeden ! Üniversitelerin Akademik Hareketliliğinin süreçlerini sorgulamadan ve anlamadan karar alamazsınız ! Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi , KKTC Yüksek Öğretim Alanından çok uzak . Defalarca Meclis Kürsüsünden de aktardım ! Güney Komşularımızın yapamadıklarını , yapmaya çalıştıklarını Siz yapıyorsunuz . Artık Kendinize gelin ! KKTC ye binbir zorluklarla gelen öğrenciler Sizlerin akıl dışı , hedefsiz , vizyonsuz düşüncelerinizin insafına bırakılamaz .

Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı karar vermelidir . KKTC de Yüksek Öğretim Alanının devamını ve sürdürülebilirliliğini istiyormusunuz ? Yoksa Üniversiteleri kapatalım mı ?

Bugünden itibaren ya doğru düşünce ile ve Üniversitelerle ortak akıl ve vizyonla hareket edeceksiniz ya da KKTC Cumhuriyet Meclisimizin bir Vekili olarak tüm bu süreçlerin en yakın takipçisi olacak ve yanlışlarınızın düzeltilmesi için her zeminde tüm gücümle mücadele edeceğim.

Exit mobile version