Ana Sayfa Kıbrıs Muazzez Gazihan: Yeni yönetimle yaşadığım fikir ayrılıkları sebebiyle istifa ettim

Muazzez Gazihan: Yeni yönetimle yaşadığım fikir ayrılıkları sebebiyle istifa ettim

0

Gazeteci, TV programı sunucusu Muazzez Gazihan, “Kanalın yeni yapılanması ve yeni yönetime dahil olan kişilerle yaşadığım fikir ayrılıkları nedeniyle ayrılıyorum” diyerek Genç TV’den istifa ettiğini açıkladı.

Gazeteci, TV programı sunucusu Muazzez Gazihan, uzun yıllardır sürdürdüğü GENÇ TV’deki yayıncılık görevinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden bir kez daha duyurdu.

Gazihan, istifasının sebebini kanalın yeni yapılanması ve yeni yönetime dahil olan kişilerle yaşadığı fikir ayrılıkları olarak açıkladı.

Görevini her zaman temiz, dürüst, etik kurallara bağlı ve mücadeleci bir çizgide sürdürdüğünü belirten Gazihan, emeğe ve insana saygılı gazetecilere her zaman saygı duyduğunu ancak son dönemde bu çizgiden uzak kişilere tanıklık ettiğini ifade etti.

 Bu nedenlerle büyük bir özveriyle sürdürdüğü görevini bırakmak zorunda kaldığını dile getiren Gazihan, izleyicilerine teşekkür ederek bu süreci tamamladığını söyledi.

Gazihan, bu kararının bir veda olmadığını vurgulayarak, halkın sesini daha güçlü bir şekilde duyuracağı ve izleyicilerine daha yakın olacağı yeni bir dönemin başlangıcına adım attığını belirtti.

Gazihan’ın tam paylaşımı şöyle:

“O kadar çok telefon ve mesaj alıyorum ki yazma gereği duydum. Uzun yıllardır yayıncılık hayatımı sürdürdüğüm GENÇ TV’den istifa ettiğimi bir kez daha yinelemek istiyorum. 

Temiz, dürüst, etik kurallara bağlı ve mücadeleci bir çizgide sürdürdüğüm görevimden, kanalın yeni yapılanması ve yeni yönetime dahil olan kişilerle fikir ayrılıkları yaşamam nedeniyle ayrılıyorum. 

Emeğe ve insana saygılı, toplumsal olaylara duyarlı gazetecilik yapan gazetecilere her zaman saygım vardır. Ama ne yazık ki bu çizgiden uzak olan kişilere de bu dönemde şahitlik etmiş oldum ve bu nedenlerden dolayı da büyük bir özveri ve itinayla sürdürdüğüm bu zor görevi bırakmak zorunda kaldım. Böylelikle bu süreci bu adreste tamamladık.

Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana güvenen inanan izleyen tüm izleyicilerimle teşekkür etmek isterim.

Bu sizlere bir veda değildir, halkın sesini daha çok haykıracağım günler, daha aktif ve size daha yakın olacağım günlerin başlangıcıdır.

Çok yakında farklı mecralarda sizlerle olmak dileğiyle…”

Exit mobile version