Ana Sayfa Kıbrıs Dilekkaya ve Kırıkkale arasında antrenman anlaşmazlığı: “Dilekkaya futbolcuları, Kırıkkale sahasına alınmadı”

Dilekkaya ve Kırıkkale arasında antrenman anlaşmazlığı: “Dilekkaya futbolcuları, Kırıkkale sahasına alınmadı”

0

Futbolda devam eden BTM 2.Liginde yer alan ve aynı grupta mücadele eden takımlardan Dilekkaya ve Kırıkkale arasında antrenman anlaşmazlığı yaşanıyor.

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz hafta bölge takımlarının kullanımına açılan saha, adeta can simiti oldu oradaki kulüpler için.

BTM 1’e çıkma mücadelesi veren takımlardan Dilekkaya bugün antrenman için Kırıkkale sahasına gitti ancak sahaya giremedi. Dilekkaya Antrenörü Mustafa Özpolili, Kırıkkale Antrenörü Mehmet Karşılı ile sürekli konuşup anlaştıklarını ve sahayı paylaştıklarını ancak Karşılı’nın bugün kendilerini sahaya sokmadığını ifade etti. Kırıkkale Kulüp Başkanı ile de görüşen Özpolili bu engeli aşamadı.

Kırıkkale Antrenörü Mehmet Karşılı‘nın kendilerine “gelecek hafta Cuma gününe kadar sahaya giremezsiniz” dediğini ifade eden Mustafa Özpolili, antrenman yapacak saha bulmak için bölgedeki diğer kulüplerle görüşeceğini gerekirse Belediye Başkanı Ali Karavezirler’den yardım isteyeceklerini belirtti.

Exit mobile version