Ana Sayfa Kıbrıs Bakanlık avlusunda eski eşini silahla tehdit eden ve darbeden Eşref Erensu, 2...

Bakanlık avlusunda eski eşini silahla tehdit eden ve darbeden Eşref Erensu, 2 gün tutuklu kalacak!

0

Lefkoşa’da, 16 Temmuz tarihinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı avlusu içerisinde eski eşini silahla tehdit eden ve darbeden Eşref Erensu, soruşturma kapsamında 2 gün tutuklu kalacak.

Lefkoşa’da meydana gelen “kanunsuz paylayıcı madde taşıma”, “şiddet tehdidi”, “darp”, “dehşet yaratmak için silah taşıma” iddiasıyla tutuklanan Eşref Erensu bugün mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Mustafa Hacı mahkemede olguları aktardı. Polis, zanlının 16 Temmuz 2024 tarihinde saat 03.00-05.00 raddelerinde, eski eşinin görev yaptığı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı avlusu içerisinde barışmak istediği genç kadına silah doğrulttuğunu söyledi. Polis ayrıca, zanlının bina içerisinde kadına silah dayadığını ve darp suçunu işlediğini belirtti.

Polis, şikâyetin 30 Temmuz’da yapıldığını, zanlının aynı gün tutuklandığını belirtti. Polis, C.A.’nın ifadesinde korktuğunu ve yalnız polise gelmek istemediği için yurt dışında bulunan avukatını beklediğini, avukatı gelince ifade vermeye geldiğini söylediğini aktardı.

Polis, yapılan araştırmada C.A.’nın avukatının yurt dışında olduğunun teyit edildiğini belirtti. Polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirterek, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Jale Ergüden, zanlının soruşturma amaçlı 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Exit mobile version