Ana Sayfa Kıbrıs LTB Başkanı Harmancı: Scooter kiralanmasına ilişkin yaptığımız ilk anket çalışmamız tamamlandı

LTB Başkanı Harmancı: Scooter kiralanmasına ilişkin yaptığımız ilk anket çalışmamız tamamlandı

0

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, vatandaşların scooter kiralanmasına ilişkin yaklaşımlarını öğrenebilmek için yapılan ilk anket çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Bu sürece katılan 535 LTB seçmenine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, scooter kiralanmasına ilişkin yapılan anketin sonuçlarıyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

LTB Başkanı Harmancı, doğrudan ve katılımcı demokrasi adına da oldukça önemli mihenk taşı olabilecek bir adımla scooter kiralanmasına ilişkin yaklaşımları öğrenmek için yapılılan ilk anket çalışmasının tamamlandığını kaydetti.

Bu sürece katılan 535 LTB seçmenine çok teşekkür eden Harmancı, “Bu rakamın da hafife alınabilecek bir rakam olmadığını belirtmek isterim” dedi.

Harmancı, anket sonuçlarına ilişkin verileri de paylaşarak, “Sizlerden gelen yanıtlar yüzde 52,52 (281 tekil kişi) kiralanmasına kesinlikle karşı olduğunu belirtmiş, yüzde 37,19 (199 tekil kişi) kesinlikle kiralanması gerektiğini söylemiş ve yüzde 10,28 (55 tekil kişi) emin olmadığını ifade etmiş” açıklamasında bulundu.

Harmancı’nın açıklamasının devamı şu şekilde:

“Lefkoşa Türk Belediyesi belediye meclisi sizlerden gelen sese elbette kulak verecek ve bu hassasiyet üzerinden karar alacaktır.

Benim de şüphesiz bu anket kapsamında Lefkoşalıların ortaya koyduğu tercih yönünde hareket edeceğim.

Demokrasi güzeldir, bu güzel örneği çoğaltarak devam edeceğiz…”

Exit mobile version