Ana Sayfa Kıbrıs Gardiyanoğlu: Engelsiz Yaşam Evi’ni yeni yıla açacağız

Gardiyanoğlu: Engelsiz Yaşam Evi’ni yeni yıla açacağız

0

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, 2020 yılında inşaatı tamamlanan ancak bir türlü açılamayan Engelsiz Yaşam Evi’nin yeni yılda açılacağını belirtti.

2014 yılında temelleri atılan ve 2020 yılında inşaatı tamamlanan Engelsiz Yaşam Evi’nin hizmete açılması bekleniyor. 9 yıldır faaliyete geçemeyen Engelsiz Yaşam Evi, birçok özel gereksinimli bireylerin sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için hayata geçirilmeyi bekliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Güliz Kaner, Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMM) Genel Başkanı Tunç Adanır ve Merkez Bankası Yönetimi, uzun yıllardır atıl olarak bekleyen Engelsiz Yaşam Evi’ni yerini inceledi.

Basına burada açıklama yapan Sadık Gardiyanoğlu, Engelsiz Yaşam Evi’nin kısa sürede hizmete açılacağını açıkladı. Uzun yıllardır atıl olarak kaldığı süre zarfında hasara uğratıldığını vurgulayan Gardiynaoğlu, Engelsiz Yaşam Evi’nin yeni yılda hizmete açılacağını belirtti.

GÜLİZ KANER: BİNAYI 3 AY İÇİNDE HİZMETE AÇMAYA HAZIRIZ

Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Güliz Kaner de basına yaptığı konuşmada, Engelsiz Yaşam Evi’nin açılabilmesi amacıyla bugüne kadar dokuz bakanla çalıştıklarını, Gardiyanoğlu’nun da onuncu bakan olduğunu ifade ederek, yaşam evinin bir önce faaliyete geçmesini istedi. Kaner ayrca, yaşam evini 3 ay içerisinde hizmete açmaya hazır olduklarını da kaydetti.

Exit mobile version