Ana Sayfa Kıbrıs Erhürman: Dört bir yandan geçici işçi istihdamı haberleri gelmeye devam ediyor

Erhürman: Dört bir yandan geçici işçi istihdamı haberleri gelmeye devam ediyor

0

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Kıb-Tek’e yapılan sınavsız ve münhalsiz işçi alımlarına devam edilmesine tepki gösterdi. Erhürman, “Pek çok dairede vasıflı memur ihtiyacı devam ederken, dört bir yandan geçici işçi istihdamı haberleri gelmeye devam ediyor” dedi.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na (Kıb-Tek) yapılan sınavsız, münhalsiz işçi alımları ülkede tartışma yaratmaya devam ediyor…

Kıb-Tek münhalsiz ve sınavsız şekilde yapılan işçi alımlarına 16 kişi daha alınmasına sosyal medya hesabından tepki gösteren Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Pek çok dairede vasıflı memur ihtiyacı devam ederken, dört bir yandan geçici işçi istihdamı haberleri gelmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Tufan Erhürman, bugün sesini çıkarmayan örgüt ve kişilerin bundan sonraki süreçte de ‘kamu verimsiz’ gibi sözler kullanmaması gerektiğine işaret ederek, “Bugün sesini çıkarmayan hiç kimse, hiçbir örgüt, bundan sonra yok bütçenin bilmem kaçı maaş ve benzeri ödemelere gidiyormuş, yok kurumlarda personel giderleri artıyormuş, yok kamu verimsizmiş hikayesi okumaya kalkmaz umarım!” dedi.

Erhürman Aynı zamanda Türkiye ile imzalanan Mali ve İktisadi İşbirliği protokollerine de değinerek, “Aynı şekilde hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti ile imzalanan protokollerle kamuda mali disiplin sağlanacağı hayaline kapılmasa iyi olur!” şeklinde konuştu.

Tufan Erhürman’ın tam paylaşımı şu şekilde:

“Kıb-Tek’e 16 münhalsiz sınavsız istihdam daha” haberine ek, dört bir yandan geçici işçi istihdamı haberleri gelmeye devam ediyor.

Pek çok dairede vasıflı memur ihtiyacı devam ederken!

Bugün sesini çıkarmayan hiç kimse, hiçbir örgüt, bundan sonra yok bütçenin bilmem kaçı maaş ve benzeri ödemelere gidiyormuş, yok kurumlarda personel giderleri artıyormuş, yok kamu verimsizmiş hikayesi okumaya kalkmaz umarım!

Aynı şekilde hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti ile imzalanan protokollerle kamuda mali disiplin sağlanacağı hayaline kapılmasa iyi olur!

İstikrarlı hükumeti ile KKTC’yi hak ettiği yere taşıyacakmış Sn. Üstel. Belli ki Kıbrıs Türk halkının “hak ettiğinin” bu olduğunu düşünüyor.

Sandık yakındır… Herkes, bu yalanla, talanla, iradesizlikle, basiretsizlikle, beceriksizlikle, cehaletle malul zihniyetin neyi hak ettiğini görecek!”

Exit mobile version