Ana Sayfa Kıbrıs Bafra’da yoldan çıkan otomobil takla attı: “7 kişi yaralandı”

Bafra’da yoldan çıkan otomobil takla attı: “7 kişi yaralandı”

0

Bafra köyü çemberi ile oteller bölgesi çemberi arasındaki ana yol üzerinde sabahleyin yaşanan trafik kazasında kontrolden çıkan araç, palmiye ağacına çarptıktan sonra, bir takla atıp, yaklaşık bir metre derinliğindeki arazi içerisinde durdu. Kazada araç sürücüsü Mahmut Demir ve araçta yolcu olarak bulunan Farukhan Yeşilalp, Oğuzhan Çelik, Niyazi Turan, Kadir Demir, Mustafa Berk Ümütlü ve Mehmet Pala yaralandı. Yaralanan kişiler, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ve tedavilerinin halen sürüdüğü bildirildi.

Bafra’da bugün saat 06.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün saat 06.30 sıralarında, Bafra köyü çemberi ile oteller bölgesi çemberi arasındaki anayol üzerinde, 19 yaşındaki Mahmut Demir 255 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki GK 930 plakalı araç ile Bafra Oteller bölgesi istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıktığı ve palmiye ağacına çarptıktan sonra, bir takla atıp bahçe tellerine de çarptığı ve yaklaşık bir metre derinliğindeki arazi içerisinde tekerlekleri üzerinde durduğu açıklandı.

Kaza sonucu yaralanan GC 930 plakalı araç sürücüsü ve araçtaki yolcular 24 yaşındaki Farukhan Yeşilalp, 24 yaşındaki Oğuzhan Çelik, 28 yaşındaki Niyazi Turan, 19 yaşındaki Kadir Demir, 23 yaşındaki Mustafa Berk Ümütlü ve 22 yaşındaki Mehmet Pala kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin halen sürdüğü bildirildi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Exit mobile version