Ana Sayfa Güney Kıbrıs First Lady” Filippa Karsera “First Lady”, Miçotakis ile Netanyahu’nun eşlerine Güney Kıbrıs’ı gezdirdiFirst...

First Lady” Filippa Karsera “First Lady”, Miçotakis ile Netanyahu’nun eşlerine Güney Kıbrıs’ı gezdirdiFirst Lady” Filippa Karsera 

0

 Güney Kıbrıs-İsrail-Yunanistan üçlü zirvesi çerçevesinde Güney Kıbrıs’a giden Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in eşi Mareva Miçotakis ile İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun eşi Sara Netanyahu’nun, “First Lady” Filippa Karsera ile birlikte Güney Kıbrıs’ı gezdikleri bildirildi.

Fileleftheros gazetesi Karsera, Miçotakis ve Netanyahu’nun önceki gün, Limasol marinasında özel davete katıldıklarını ve dün de Karsera ile Miçotakis’in Güney Lefkoşa’yı gezdiklerini yazdı.

Gazete, Karsera ile Miçotakis’in gezisinin “Ay.Kassianos” bölgesinden başlayarak “Hrisaliniotissa”ya kadar devam ettiğini ve Miçotakis’in ara bölge ile terk edilmiş okulu ilk defa gördüğünü kaydetti.

Haberde, Karsera ile Miçotakis’in gezi çerçevesinde “Kıbrıs Üniversitesi”ndeki kültür merkezi ile “Ermu Caddesi”ni de ziyaret ettikleri ifade edildi.

Gazete, Karsera, Miçotakis ve Netanyahu’nun dün de, bir önceki “First Lady”ler Andri Anastasiadi ile Fotini Papadopulu’nun ve Başkanlık seçiminde Nikos Hristodulidis’i destekleyen siyasi parti liderlerinin eşlerinin katılımıyla verilen öğle yemeğende bir araya geldiklerini yazdı.

Exit mobile version