Ana Sayfa Dünya Kral Charles, Dame Maggie Smith’e veda etti! ‘Ulusal bir hazineydi’

Kral Charles, Dame Maggie Smith’e veda etti! ‘Ulusal bir hazineydi’

0

Harry Potter’da Profesör Minerva McGonagall rolüyle bilinen ünlü oyuncu Dame Maggie Smith, 89 yaşında hayatını kaybetti. Smith’in vefat haberi sonrası bir paylaşım da İngiltere Kralı Charles’tan geldi.

Harry Potter filmlerinden tanınan Profesör Minerva McGonagall rolünü oynayan Dame Maggie Smith, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Smith’in oğulları Toby Stephens ve Chris Larkin tarafından şu açıklama yapıldı;

“HARRY POTTER” OYUNCULARINDAN VEDA

‘Harry Potter’ oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ve Bonnie Wright, yaptıkları açıklamalarla Smith’e veda ettiler.

“NEZAKETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Film serisinde Hermione Granger rolünü canlandıran Emma Watson, sosyal medya sayfasından Maggie Smith ile bir karesini yayınlayarak; “Gençken Maggie’nin efsanesi hakkında hiçbir fikrim yoktu… Aynı seti paylaşacak kadar şanslı olduğum kadın. Ancak bir yetişkin olduğumda, ekranı mükemmelliğin tanımı bir insanla paylaştığımı anlamaya başladım. Dürüst, komik ve onurlu biriydi. Maggie, bir sürü erkek profesör vardı ve Tanrı şahidimdir ki, sen onların arasında kendini gösterdim. Tüm nezaketin için teşekkür ederim. Seni özleyeceğim” diye yazdı.

“SEVGİYLE ANIYORUZ”

Tüm vedaların ardından İngiltere Kralı Charles da başsağlığı mesajı yayınladı. Charles, şu sözlere yer verdi:

Exit mobile version