21 C
Lefkoşa

İş insanı Acun Ilıcalı, Slovenya ekibi Maribor’u satın alıyor

- Advertisement -

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, “Slovenya’daki hangi kulübün bize en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bunun Maribor olduğuna karar verdik.” ifadesini kullandı.

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Slovenya’nın köklü ekiplerinden Maribor’u bünyelerine katmaya hazırlanıyor.

Avrupa’da yayım yapan Sportklub’a konuşan Ilıcalı, Hull City’ye benzer bir başarı öyküsü yazabilecek ekip aradıklarını ve uzun bir araştırmadan sonra Slovenya’yı seçtiklerini kaydetti.

Slovenya’nın büyük potansiyele sahip harika bir spor ülkesi olduğunu belirten Ilıcalı, “Slovenya’daki hangi kulübün bize en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bunun Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor’daydım, şehri, stadı ve kulübü yöneten insanları gerçekten çok sevdim.” ifadelerini kullandı.

İki ay boyunca hangi kulübü alacaklarını araştırdıklarını aktaran Ilıcalı, “Diğer kulüplere de saygı duyuyorum, Mura çok başarılı, Olimpija Avrupa’da da büyük bir isim ama Maribor da öyle. Sonunda bir karar verilmesi gerekiyor. Takım ve ben, bu projenin harika taraftarlarla, harika insanlarla ve harika bir şehirle doğru proje olduğu konusunda kararlıyız.” diye konuştu.

Ilıcalı, Sloven futbolcu Miha Zajc ile ilgili soruya, “Hull City’yi devraldığımda ilk hedefim Zajc’tı ama ne yazık ki o Fenerbahçe’de kalmaya karar verdi. Biraz da şanslıyım çünkü ben de bir Fenerbahçe taraftarıyım. Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Projemizi Slovenya’da, Sloven oyuncularla gerçekleştirme adımına taşıdığımızda belki Maribor’a gelmek isteyebilir. Hull’da da onunla her zaman ilgileniyoruz.” yanıtını verdi.

- Advertisement -

Son Haberler

AB, 2025 yılı ekonomik büyüme tahminini düşürdü

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Avro Bölgesi'nde bu yılki ekonomik...

İsrail’in Gazze şiddeti 222 gündür sürüyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana...

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı: “Karnından vuruldu”

Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya bir hükümet toplantısının ardından silahlı...

Uzmanına göre, göz tansiyonunda erken teşhis çok önemli

 Medicana Sağlık Grubu Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet...

Sponsor

Göz Atın

Rum Meclisinden Gazze kararı çıkmadı

Rum Meclisi’nin dünkü oturumunda Gazze için kararın çıkartılmamasının ülke...

Trafikte ağır vasıta denetimi yapıldı

Ağır vasıtaların Girne Semih Sancar Caddesi Doğu – Batı...

Çalışma Bakanlığı eski başvurular için 20 Ağustos’a kadar süre tanıdı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, eski sistem üzerinden yapılmış ...

Sahte belge tedavüle süren şahıs tutuklandı

Gazimağusa’da, 2023-2024 yılları arasında, M.M.’nin (E-28), üç farklı şahıs...

SÜTEK’te yeni toplu iş sözleşmesi

 Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Kamu İşçileri Sendikası...

AB, 2025 yılı ekonomik büyüme tahminini düşürdü

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Avro Bölgesi'nde bu yılki ekonomik büyüme beklentisini yüzde 0,8 seviyesinde tutarken, gelecek yıl için yüzde 1,4'e indirdi. AB Komisyonu'nun "Avrupa Ekonomik...

İsrail’in Gazze şiddeti 222 gündür sürüyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 35 bin 233'e yükseldi. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in...

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı: “Karnından vuruldu”

Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya bir hükümet toplantısının ardından silahlı saldırıya uğradı. Fico, açılan ateş sonucu karnından yaralandı. TASR haber ajansının bildirdiğine göre Slovakya Başbakanı Robert Fico bir...