33.5 C
Lefkoşa

İrlanda cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu: “Kazanırsam başbakanla dövüşeceğim!”

- Advertisement -

Eski dünya şampiyonu Karma Dövüş Sporları (MMA) sporcusu İrlandalı Conor McGregor, İrlanda cumhurbaşkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı. McGregor, seçimi kazanırsa başbakanla fiziki bir dövüş gerçekleştireceğini de söyledi.

Dövüş sporcusu Conor McGregor, İrlanda cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu. Seçimi kazanma şansının yüksek olduğunu belirten McGregor, kazanırsa resmi törende başbakanla fiziki bir dövüş gerçekleştireceğini söyledi.

McGregor planının arkasında, ”Eğer ülkenin cumhurbaşkanıyla bir dostluk maçında dövüşemiyorsan, ülkeyi yönetmemelisin.” mantığı olduğunu söyledi.

Maçın gerçekleştirileceği mekan hakkında da detay veren eski şampiyon McGregor sosyal medya hesabında, ”Eğer atanırsa, başbakanın göreve başlaması, benim kullanımımdaki Presidents Octagon’un dışındaki çimenlerde yapılacak dostça bir tartışma maçıyla olacak.” ifadelerine yer verdi.

MCGREGOR’DAN DEĞİŞİM ÇAĞRISI

MMA şampiyonu McGregor, daha önce Dublin isyanları sırasında ”nefreti kışkırttığı” gerekçesiyle polis tarafından soruşturulmuştu .

Yaşları 5 ile 6 arasında değişen üç çocuk ile 30’lu yaşlarındaki bir kadının Dublin şehir merkezindeki bir okulun önünde bıçaklı saldırıya uğramasının ardından McGregor, ”Bugün İrlanda’nın Dublin şehrinde akli dengesi yerinde olmayan bir yabancı tarafından masum çocuklar acımasızca bıçaklandı.” ifadelerini kullandı.

İrlanda’da asla görülmemesi gereken ciddi bir tehlike olduğunu ve bu korkutucu eylemden sonra halkı desteklemek için hiçbir aksiyon alınmadığını vurguladı.

McGregor soyal medyada yaptığı açıklamada, ”Yeterince iyi değil. Değişiklik yapın veya yol açın. Zafer için İrlanda. Tanrı bugün saldırıya uğrayanların yardımcısı olsun, dua ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

- Advertisement -

Son Haberler

İskele ve Yedidalga’da trafik kazası…

 İskele –Karpaz anayolu ile Yedidalga’da meydana gelen iki ayrı...

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bugün...

Hellim standardına uyum için Avrupa Konseyi’nden 5 yıl uzatma alındı

Rum Yönetimi'nin Menşe İsmi Korumalı Ürün olarak hellim üretim...

Hristodulidis’ten otellere ve turizme müjdeler

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis, oteller ve genel olarak...

Sponsor

Göz Atın

Ata Demirer isyan etti: “Bu çağda aşklar yalan”

Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer, adına açılan sahte...

Dillirga sorunları için bakanlar komitesi

Aşağı Pirgo Muhtarı Nikos Kleanthus başkanlığında ve Cikko  Meteropoliti...

“5. Kültürlerin Kaynaşması Etkinliği” 1 Ekim’de yapılacak

İskele Belediyesi’nin, ‘bizim sevdamız sizin de sevdanız olsun, 1...

Meclis’te sağlık konuşuluyor… Besim: “Nüfus politikası masaya yatırılmalı”

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Kuruluş,...

Buse Savaşkan yine gururlandırdı

KKTC Atletizm Federasyonu’nun elit atleti Buse Savaşkan, İspanya’da düzenlenen...

İskele ve Yedidalga’da trafik kazası…

 İskele –Karpaz anayolu ile Yedidalga’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İskele-Karpaz Anayolu üzerinde dün 19.00...

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bugün Komite Başkanı UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığında toplandı. Komite, gündemindeki “Vakıflar İdaresi 2024 Mali Yılı...

Hellim standardına uyum için Avrupa Konseyi’nden 5 yıl uzatma alındı

Rum Yönetimi'nin Menşe İsmi Korumalı Ürün olarak hellim üretim standartlarına uyum için Avrupa Komisyonu'nun 5 yıl daha süre aldığı bildirildi. Haravgi ve diğer gazetelere göre,...