27.8 C
Lefkoşa

Polisiye olaylar… 

- Advertisement -

Kumyalı’da husumetlisine ait evin avlusuna girerek, ev sahibi ve oğlunu sopayla darp eden ve elindeki tabancayla tehdit eden şahıs tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün saat 02.50 sıralarında Deniz Yolu Sokak’ta bulunan evde yaşanan şiddet olayında, A.K.(E-54), T.K. ve oğlu H.K’ye sopayla vurdu; ardından kanunsuz şekilde bulundurduğu tabancayı doğrultarak kendilerini öldüreceği yönüne tehditte bulundu.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

– Demirhan’da düşürülen cüzdanı çalan kişi tespit edildi, tutuklandı

Demirhan’da düşürülen cüzdanı ve içerisinde bulunan bin stg nakit parayı çalan kişi tespit edilerek, tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, 27 Temmuz’da saat 15.15 sıralarında Sevgi Caddesi’nde bir şahıs tarafından düşürülen cüzdanın çalınmasına ilişkin yürütülen ileri soruşturmada, zanlı olarak görülen M.A.’nın (E-48) dün tespit edildiği, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

– Glapsides Plajı’nda rahatsızlık veren alkollü şahıs tutuklandı

Glapsides Plajı’nda dün saat 17.15 sıralarında yüksek sesle bağıran ve elindeki bıçağı gelişigüzel sallayan M.T.(E-24) tutuklandı. 

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, şahsın alkollü olduğu, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

– Başıboş bir köpeğin ölümüyle ilgili zanlı tespit edildi

Gemikonağı Şehit Fuat Yakup Sokak’ta, geçen hafta başıboş bir köpeğin zehirlenerek öldürülmesi olayına ilişkin bir zanlı tespit edildi. 

Polis Basın Subaylığı, zanlı olarak tespit edilen E.Ç.’nin (E-58) aleyhinde yasal işlem başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

– Ülkede izinsiz ikamet eden bir kişiye tutukluluk

Polis ekipleri tarafından dün ülke genelinde yapılan denetimlerde, ülkede ikamet izinsiz olarak tespit edilen bir kişi tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, şahıs tutuklanarak, aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

Konuya ilişkin soruşturma devam ediyor.

– Gazimağusa’da alkollü sürücü kazaya neden oldu… Sürücü ve araçtaki yolcu yaralandı

Gazimağusa’da alkollü sürücü kazaya neden oldu. Kazada, sürücü ve araçtaki yolcu yaralandı; Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamada, dün saat 06.30 sıralarında Cahit Sıtkı Tarancı Sokak’ta meydana gelen kazanın, 169 mlgr alkol tesiri altındaki Ali Güngör Günay’ın (E-20) dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleştiği kaydedildi.

Açıklamada, Günay’ın HA 684 plakalı salon araç ile seyrettiği sırada Anafartalar Caddesi kavşağına geldiğinde yolun sağındaki bir evin bahçe duvarına çarptığı ve çarpmanın etkisiyle kontrolsüzce savrulan aracın park halinde bulunan YC 768 plakalı araca çarpıp durduğu belirtildi.

Kazada yaralanan araç sürücü Günay ve araçta yolcu olarak bulunan Utku Yağcı’nın (E-19) tedavilerinin ardından taburcu edildiği, soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

- Advertisement -

Son Haberler

Ölümlü trafik kazası

ÖLÜMLE NETİCELENEN TRAFİK KAZASI15.09.2024 tarihinde, saat 20:00 sıralarında, Akdoğan-...

İskele-Ercan Anayolu Yeniceköy kavşağında meydana gelen kazada bir kişi hafif yaralandı

İskele-Ercan Anayolu Yeniceköy kavşağında meydana gelen kazada bir kişi...

Güney Kıbrıs- Kosova maçında, “Kosova, Sırp’tır” ve “Kıbrıs, Yunan’dır” pankartı açıldı

Güney Kıbrıs - Kosova maçında "Kosova, Sırp'tır" ve "Kıbrıs,...

Sponsor

Göz Atın

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan uluslararası topluma “uyanın” çağrısı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde...

Güney Kıbrıs ile Yunanistan arasındaki ilişkilerde yeni dönem iddiası

Yunanistan ile Güney Kıbrıs arasındaki ilişkilerde ve iş birliğinde...

DAÜ VYK Başkanı Özcenk sendikalar referandumuyla ilgili açıklama yaptı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Erdal Özcenk...

Halkın Partisi, Pınarbaşı köyünü ziyaret etti

Halkın Partisi (HP) yetkilileri köy ziyaretleri çerçevesinde Pınarbaşı köyünü...

Antik Mağusa Vakfı ile Ada Kadını Kalkınma Kooperatifi işbirliğinde Kadın Emeği Pazarı kuruldu

İskele’deki Makenzi Plajı renkli bir etkinliğe evsahipliği yaptı. Antik Mağusa...

Ölümlü trafik kazası

ÖLÜMLE NETİCELENEN TRAFİK KAZASI15.09.2024 tarihinde, saat 20:00 sıralarında, Akdoğan- Vadili Anayolu üzerinde, Özugurlu Oto Lastik önünde, Burak Sefa ÜRÜM (E-32) yönetimindeki FB 950 plakalı...

İskele-Ercan Anayolu Yeniceköy kavşağında meydana gelen kazada bir kişi hafif yaralandı

İskele-Ercan Anayolu Yeniceköy kavşağında meydana gelen kazada bir kişi hafif yaralandı. Polisten verilen bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında İskele-Ercan Anayolu'nda batı istikametine doğru seyreden Erman...

Güney Kıbrıs- Kosova maçında, “Kosova, Sırp’tır” ve “Kıbrıs, Yunan’dır” pankartı açıldı

Güney Kıbrıs - Kosova maçında "Kosova, Sırp'tır" ve "Kıbrıs, Yunan'dır" pankartları açıldı. Kosovalı futbolcular pankartları görünce, pankartlar sökülene kadar maçı bırakıp kenara çekildi. Kosova, UEFA...

İsrail’in Gazze katliamı 340 gündür sürüyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bin 20'ye yükseldi. Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze...

Taçoy: “Üretime ve verimliliğe göre teşvikleri artıracağız”

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy,  “Laf Değil Çözüm Üretiyoruz” konseptiyle ortaya koyduğu çözüm planları çerçevesinde tarım ve hayvancılık...

Tehlikeli sürüş yapan ve görüntüleri yayımlanan motosiklet sürücüsüne ceza

 Lapta Oteller bölgesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde seyreden bir motosiklet sürücüsünün, insan hayatını tehlikeye atacak şekilde sürüş yaptığı görüntülerin sosyal medyada yayımlanması üzerine polis ekipleri...

Boğazköy’de iş kazası…3 yaralı var

Boğazköy’deki tribün inşasında  meydana gelen iş kazasında yaşları 36 ile 51 arasında değişen üç kişi yaralandı. Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, iş kazası 11.45'te...

Girne-Değirmenlik ana yolunda kaza…Bir kişi hayatını kaybetti

 Girne-Değirmenlik ana yolunda bugün saat 15.00’te meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, Girne-Değirmenlik ana yolunun gölet mevkii...