26.9 C
Lefkoşa

Ataoğlu: “İnsanlık dışı ambargoları spor, sanat, kültür ile aşıyoruz…”

- Advertisement -

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, “İnsanlık dışı ambargoları spor, sanat, kültür ile aşıyoruz, aşmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Ataoğlu, Malezya, Porto Riko, ABD, Norveç, Güney Afrika, Dominik, Rusya ve Şili’den; uluslararası alanda eğitim veren 15 üst düzey antrenörün yanı sıra ülkeden de 8 antrenörün katılımı ile gerçekleştirilen “GTF Uluslararası Grand Master Semineri ve Konferansı” heyetini kabul etti.

KKTC Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu Başkanı 9. Dan Senior Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen başkanlığındaki heyet, Bakan Ataoğlu’na seminer ve konferansa katkılardan dolayı teşekkür etti.

-Ataoğlu: “20 farklı ülkeden sporcuları KKTC’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Ataoğlu kabulde yaptığı konuşmada, sporcuları, konferans ve seminer için KKTC’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kıbrıs Türkü’nün yıllardan beridir insanlık dışı izolasyon ve ambargolar nedeniyle dünyadan tecrit yaşamak zorunda bırakıldığını ifade eden Ataoğlu, şunları kaydetti:

“Bizler bu insanlık dışı uygulamaları, spor ile sanat ile kültürümüz ile aşıyoruz, aşmaya da devam edeceğiz. Bundan dolayı,  gençlerimizin uluslararası müsabakalarda, diğer ülke gençleri ile yarışabilmesi adına elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.”

Ataoğlu, böylesi uluslararası seminer ve konferansın KKTC’de düzenlenmesine vesile olan KKTC Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu Başkanı 9. Dan Senior Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen nezdinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

-Gökbilen: “Destekleriniz bizim için motive kaynağı oluyor”

KKTC Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu Başkanı 9. Dan Senior Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen de, Ataoğlu’nun, spora ve gençlere verdiği desteğin Federasyon için bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, Ataoğlu’na teşekkür etti.

- Advertisement -

Son Haberler

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı...

İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı

 İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı. Açıklamaya...

Sponsor

Göz Atın

Polisten sahte euro uyarısı

Güzelyurt'ta faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda 1000 TL'lik benzin...

Meclis Genel Kurulu toplandı…

 Meclis Genel Kurulu 13.15’te yaptığı ikinci denemesinde toplandı. İlk olarak...

Brent petrolün varil fiyatı 81,54 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 81,54 dolardan işlem görüyor. Dün...

Sahil kenarında cansız beden bulundu

Dipkarpaz’da sahil kenarında, cinsiyeti ve kimliği tespit edilemeyen cansız...

Yeni TCMB yönetiminin ilk kararını açıkladı…

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) başkanlığına Fatih Karahan’ın atanmasının...

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) zirvesine katılmak üzere Şuşa’ya gelen...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) sığınmacılara yönelik muamelesini eleştirerek, GKRY'ye uluslararası yükümlülüklerini yerine getirme çağrısında bulundu. AA muhabiri, BM Genel...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı dolayısıyla KKTC’ye CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le birlikte gidip gitmeyeceklerine ilişkin, "KKTC’ye MHP Genel Başkanı...