26.9 C
Lefkoşa

Polisiye olaylar

- Advertisement -

İskele’de faaliyet gösteren  Ceaser Resort isimli iş yerinin kiralama ofisinden para çalınmasıyla ilgili yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen iki kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün saat 05.00 sıralarında, İskele’de faaliyet gösteren  Ceaser Resort isimli iş yerinin kiralama ofisinin kapısı açılarak içeriye girildi ve 3690 USD, 1710 STG, 2680 Euro ve 8500 TL nakit para çalındı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen A.G.(E-21) ve M.G. (E-25) tutuklandı.

-Vahim zarar… 

Gönyeli’de Yalçın Park’ta, dün 18.00 sıralarında T.U.(E-32), aralarında çıkan tartışma neticesinde Mehmet Ali Deniz’in burnuna cam şişe ile vurarak burun kemiğinin kırılmasına sebep oldu. Bahse konu şahıs tutuklandı.

-Rahatsızlanan şahıs 

Kumyalı’da sakin Fikri Bağrıkaralı (E-37), dün  saat 10.00 sıralarında, Kumyalı arpa siloları bölgesindeki toprak yol içerisinde, traktörünün yanında rahatsızlanmış şekilde bulundu. Bağrıkaralı, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

-Trafik kazası 

Girne’de Bengi Sokak üzerinde bu sabah 05.00 sıralarında yaşanan kazada, Nargız Ruzıeva (K-42), 161 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki PD 736 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizce ana yol konumundaki Ecevit Caddesi’ne giriş yaptı ve o esnada cadde üzerinde güney istikametine doğru seyreden Abdullah Eroğlu (E-37) yönetimindeki NA 263 plakalı salon aracın sol yan kısmına çarptı. Kazada yaralanan olmadı.

- Advertisement -

Son Haberler

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı...

İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı

 İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı. Açıklamaya...

Sponsor

Göz Atın

Rum Yönetimi stratejik tahıl rezervinden 7 bin ton mısırın kullanılmasına karar verdi

Rum Yönetiminin stratejik tahıl rezervinin yüzde 30’unu teşkil eden...

Türkiye’de Cumhurbaşkanı Seçimi’nde yurt dışı ve gümrüklerde oy kullanan seçmen sayısı 1,8 milyona yaklaştı

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur oylaması için...

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü duyurdu

Galler Prensesi Kate Middleton, bir süredir devam eden spekülasyonlara...

Jenca dün Hristodulidis’le bir araya geldi

Birleşmiş Milletler (BM) Siyasi ve Barış İnşası İşleri Biriminde...

Derinya yol çalışmalarındaki dördüncü etap tamamlandı

 Derinya yolunun geliştirilmesi ve iyileştirilmesi kapsamındaki çalışmaların dördüncü etabının...

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) zirvesine katılmak üzere Şuşa’ya gelen...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) sığınmacılara yönelik muamelesini eleştirerek, GKRY'ye uluslararası yükümlülüklerini yerine getirme çağrısında bulundu. AA muhabiri, BM Genel...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı dolayısıyla KKTC’ye CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le birlikte gidip gitmeyeceklerine ilişkin, "KKTC’ye MHP Genel Başkanı...