25.9 C
Lefkoşa

Mağusa Suriçi Panayırı’nın stant geliri, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlandı

- Advertisement -

Gazimağusa Belediyesi ile Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği ortaklığında yapılan Mağusa Suriçi Panayırı’ndan elde edilen stant gelirleri, Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği tarafından Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlandı.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği Başkanı Murat Yurtseven, Genel Sekreter Ali Rüzgar ile Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya ve Genel Sekreter Osman Akın, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile bir araya geldi.

-Uluçay

Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay konuşmasında, Mağusa Suriçi Panayırı’nın böylesi güzel bir dayanışma sağladığı için gururlu olduğunu ifade etti.

Mağusa Suriçi Panayırı’ndan elde edilen stant gelirlerinin bağışlanması ile yardımların daha da anlamlı hale geldiğini belirten Başkan Uluçay, derneğe yapılacak yardımların devam etmesiyle Gazimağusa’da Şampiyon Meleklerin adının yaşatılacağı okul projesinin gerçekleşmesinin mümkün olduğuna inandığını ve çalışmalara bu yönde devam edileceğini kaydetti.

-Karakaya

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği adına bağış makbuzu karşılığında bağış çekini devralan dernek başkanı Ruşen Karakaya da, son zamanlarda dernek adına güzel toplumsal dayanışma örneklerinin yaşandığını belirterek, Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği’ne teşekkür etti.

Karakaya, Şampiyon Melekler adına derneğin hedeflenen projeler için tüm halkın yanlarında olmasından dolayı minnettar oldukları ifade etti.

-Yurtseven

Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği Başkanı Murat Yurtseven de, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, Şampiyon Meleklerin anısının yaşatılması için destekçi olmaya devam edeceklerini söyledi.

- Advertisement -

Son Haberler

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı...

İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı

 İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı. Açıklamaya...

Sponsor

Göz Atın

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Banjul Belediye Başkanı‘yla görüştü

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın 15. Devlet ve...

Alayköy köy girişi ve Batıkent civarında yarın elektrik kesintisi olacak

Alayköy köy girişi ve Batıkent civarına yarın 09.00- 12.00...

Geçen hafta meydana gelen 10 yangında yaklaşık 328 bin TL’lik hasar oluştu

KKTC’de geçen hafta itfaiye 10 yangına ve 15 olaya...

Fidan: “(Ankara’daki terör saldırısı) İki teröristin Suriye’den geldikleri açıklığa kavuşmuştur”

Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'daki terör saldırısının faili iki...

Gazimağusa’da beyaz balonlar adalet için sonsuzluğa bırakıldı

 Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen “asrın felaketinde” yaşamını yitiren...

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) zirvesine katılmak üzere Şuşa’ya gelen...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) sığınmacılara yönelik muamelesini eleştirerek, GKRY'ye uluslararası yükümlülüklerini yerine getirme çağrısında bulundu. AA muhabiri, BM Genel...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı dolayısıyla KKTC’ye CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le birlikte gidip gitmeyeceklerine ilişkin, "KKTC’ye MHP Genel Başkanı...