27.8 C
Lefkoşa

Gardiyanoğlu: “Sosyal hizmet birimleri Mehmetçik ve Erenköy’de yeniden açılacak”

- Advertisement -

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu İskele bölgesi ziyareti kapsamımda Mehmetçik- Büyükkonuk Belediyesi ile Erenköy-Karpaz Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, ilk olarak Mehmetçik – Büyükkonuk Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Gardiyanoğlu Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu ile bir araya geldi. Tuğlu, Bakan Gardiyanoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, yaşanan sıkıntıları aktardı.

Gardiyanoğlu, Bakanlığın faaliyetlerinin daha sağlıklı yürütülebilmesi için, daha önce var olan sosyal hizmetler biriminin Yenierenköy ve  Mehmetçik’te yeniden açılacağını, gerekli girişimlerin yapıldığını anlattı. Bakan Gardiyanoğlu “Eksiklikleri biliyoruz. Bu eksiklikleri çözmek bizim görevimizdir. Bakanlık olarak en büyük isteğimiz halkımıza devletin gücünü göstermektir.” dedi.

Gardiyanoğlu, İskele’de Bakanlığa bağlı birimlerin tek bir çatı altında merkez bir binada toplanması için de çalışmaların hız kazandığını da kaydetti.

Gardiyanoğlu daha sonra Erenköy – Karpaz Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Hamit Bakırcı ile bir araya geldi. Bakırcı, Gardiyanoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek ülke ve belediyeler adına  güzel işler yapılacağına olan inancını dile getirdi.

Bakan Gardiyanoğlu da konuşmasında bakan olarak bölge ziyaretlerine ilk olarak İskele’den başladığını belirterek, bölgede Bakanlık bünyesinde yapılması gerekenler ve eksiklikleri bürokratları ile tespit edip incelediklerini anlattı. Gardiyanoğlu, belediyelerle her türlü iş birliğine hazır olduklarını  vurguladı.

- Advertisement -

Son Haberler

Kaya’dan Lefke çöp depolama alanındaki yangınla ilgili açıklama

Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, 10 gündür belediyenin kontrolünde...

CTP Milletvekili Şahiner: “Emrullah Turanlı’ya yeni vergi muafiyeti yolda”

Anamuhalefet partisi CTP’nin Lefke milletvekili Salahi Şahiner, iş insanı...

Hava tahmin raporu

Hava sıcaklığı hafta boyunca 38-41 derece dolaylarında olacak. Meteoroloji Dairesi’nin...

Buse Savaşkan 2 Ağustos’ta yarışacak

2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye adına yüksek atlama branşında yarışacak...

Sponsor

Göz Atın

Lefkoşa’da korkutan patlama!

Lefkoşa Küçükkaymaklı'daki bir emlak ofisinde patlama meydana geldi! Bölgede...

Girne Düşünce Derneği’nden Kişmir’e destek

Girne Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Tüzel, yazısından...

Maskeli kişiler “Hloraka” semtindeki Suriyelilere saldırdı

 Suriyeli mültecilerin yoğun şekilde yaşadıkları Baf’ın “Hloraka” semtinde bir...

MİT, İstiklal Caddesi’ndeki saldırıyı planlayan teröristlerden birini Suriye’de etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), geçen yıl 6 kişinin hayatını...

Kaya’dan Lefke çöp depolama alanındaki yangınla ilgili açıklama

Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, 10 gündür belediyenin kontrolünde bulunan Lefke çöp depolama alanında yürütülen ıslah çalışmalarının ardından minimum seviyeye getirilen yangının bugün yeniden...

CTP Milletvekili Şahiner: “Emrullah Turanlı’ya yeni vergi muafiyeti yolda”

Anamuhalefet partisi CTP’nin Lefke milletvekili Salahi Şahiner, iş insanı Emrullah Turanlı’ya yeni vergi muafiyetinin "yolda olduğunu” savundu. Şahiner, “Hukuku yok saymak,  vurguna doymamak,  yolsuzluklara kılıf...

Hava tahmin raporu

Hava sıcaklığı hafta boyunca 38-41 derece dolaylarında olacak. Meteoroloji Dairesi’nin 9-15 Temmuz arasındaki süreye ilişkin hava tahmini raporuna göre bölge, alçak basınç sistemi ile sıcak...