19 C
Lefkoşa

Başman: “Ülkenin istikrarı için adayım”

- Advertisement -

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Gençlik Kolları, 25 Haziran’da yapılacak ara seçim öncesi düzenlediği organizasyonla, Milletvekili Adayı Ali Başman ile gençleri bir araya getirdi. 

Lefkoşa Köşklüçiftlik’teki Genel Merkez Bahçesi’nde yer alan etkinlikte, Genel Başkan ve Başbakan Ünal Üstel, Genel Sekreter Oğuzhan Hasipoğlu, Milletvekili Ahmet Savaşan ve çok sayıda genç katıldı.

Hasipoğlu: 25. Milletvekilimiz Ali Başman

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, gençlerin motivasyonuna vurgu yaparak, “ Gençlerimizim başımızın tacıdır” dedi.
Ali Başman’ın adaylığının ülke gündeminde büyük yankı yarattığını belirten Hasipoğlu, Ali Başman’ın adaylık başvurusu için 31 Mayıs’ta saat 10.00’da Sarayönü’nde buluşacaklarını açıkladı.

Hasipoğlu konuşmasının sonunda Ali Başman için “Simdi sözü 25. Milletvekilimize veriyoruz” diye hitap edince, gençlerden büyük alkış geldi.

Başman: Siyasete girmemin en büyük motivasyonu gençler 

UBP Milletvekili Adayı Ali Başman da etkinlik için gençlere teşekkür etti, istikrarlı bir hükümetle geleceği şekillendirmek için ana hedefler doğrultusunda, ülke için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Siyasette aktif görev almasında gençlerin ana etken olduğunu vurgulayan Ali Başman,
“ Sevgili gençler. Sizin yaşlarınızda iki kızım var. Bu memleket bizim. Siz gençlere iyi bir gelecek en asli sorumluluğumuz. Gençler için gelecek hazırlarken bir katkım olursa ne mutlu bana” dedi.

Ali Başman, “Yıllarca gördük ki; UBP hizmet partisidir. Her seçimde iddialıdır. Ama iddia yetmez. Çok çalışmak şart. Yine çok çalışacağız yine kazanacağız. Gençler! İnsanlara ulaşın. Dalga dalga ilerleyelim. Memleket sevgimizi enerjimizle birleştirelim. Ülkemizin istikrarı ve icraatların devamı için çalışalım” diye konuştu.

Üstel: Gençlerimize yeni istihdam alanları yaratacağız

Ulusal Birlik Partisi Genel Başbakanı Başbakan Ünal Üstel de gençlerin heyecanının, UBP’nin her zaman itici gücü olduğunu vurguladı.

Gençlerin ülkenin geleceği olduğuna işaret eden Üstel, gençlere verdikleri sözleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Üstel, sadece kamuda değil, özel sektörde de gelişimi hedeflediklerini vurgulayarak, her alanda genç istihdamını artırmak için çalıştıklarının altını çizdi. 

Üstel, “Kırsal kesimde gençler için yeni yaşam olanakları yaratmaya devam edeceğiz. İlk evim projesi ve sosyal konut projesi ile gösterdik ki; gençlerimiz için çalışıyoruz, üretiyoruz, iş yapıyoruz… Sizlere inanıyoruz” dedi.

Ali Başman’ın adaylığının UBP’de yarattığı heyecana işaret eden Üstel, “25’inde 25 vekil ile çok daha güçlü bir iktidar ve 3 yıl sürecek istikrarla hükümette olacağız” diye konuştu. 

Üstel, “UBP’nin misyonunda da vizyonunda da gençler vardır. Sizler için çalışmak, sizlere parlak bir gelecek hazırlamak için, 25 Haziran’da 25 Milletvekiline sahip olmak istiyoruz. 25 milletvekili ile daha da güçleneceğiz. Daha da çok çalışacağız. 2027 Yılına kadar hizmetleri aksatmadan artıracağız.” diye ekledi.

- Advertisement -

Son Haberler

Lefkoşa Gazimağusa anayolu trafiğe tekrar açıldı…

Kum yüklü kamyonun devrilmesi nedeniyle trafiğe geçici olarak kapatılan...

Gazimağusa Lefkoşa ana yolu Lefkoşa gidiş yönü geçici olarak trafiğe kapatıldı

Gazimağusa - Lefkoşa anayolu, Lefkoşa gidiş istikameti, Pirhan yakınlarında...

Meclis Genel Kurulu pazartesi günü toplanıyor… Başkanlık Divanı Seçimleri yapılacak

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, 7 Ekim Pazartesi günü toplanıyor. Genel...

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 41. sezon yarın başlayacak

Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi'nin 41. sezonu yarın oynanacak ilk...

Sponsor

Göz Atın

Başbakan Üstel, tüm halkın, milletin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı

Başbakan Ünal Üstel, halkın, milletin ve tüm İslam aleminin...

Bir Kıbrıslı Türk hellim üreticisi daha PDO hellim sertifikası aldı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), bağımsız denetim kurumu Bureau...

20. Ulusal Türk Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi gerçekleştirildi

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nin organize ettiği “20. Ulusal...

TBMM tarafından Cumhuriyet Meclisi’ne hibe edilen 3 araç, basın ve bilgisayar ekipmanlarının teslim töreni yapıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyet Meclisi’ne hibe edilen...

Lefkoşa’da pazartesi ve salı günü Bilim Şenliği yapılacak

Bilim Lefkoşa Şenliği pazartesi ve salı günü Lefkoşa'da yapılıyor. Şenliği,...

Lefkoşa Gazimağusa anayolu trafiğe tekrar açıldı…

Kum yüklü kamyonun devrilmesi nedeniyle trafiğe geçici olarak kapatılan Lefkoşa - Gazimağusa ana yolu yeniden trafiğe açıldı. Kazada 23 yaşındaki sürücü yaralandı. Polis Basın Subaylığından...

Gazimağusa Lefkoşa ana yolu Lefkoşa gidiş yönü geçici olarak trafiğe kapatıldı

Gazimağusa - Lefkoşa anayolu, Lefkoşa gidiş istikameti, Pirhan yakınlarında meydana gelen trafik kazası sebebiyle geçici olarak trafiğe kapatıldı. Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, kaza...

Meclis Genel Kurulu pazartesi günü toplanıyor… Başkanlık Divanı Seçimleri yapılacak

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, 7 Ekim Pazartesi günü toplanıyor. Genel Kurulda, Başkanlık Divanı Seçimleri yapılacak. Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, 1 Ekim Salı günü başlayan yeni yasama...

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 41. sezon yarın başlayacak

Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi'nin 41. sezonu yarın oynanacak ilk hafta müsabakalarıyla başlayacak. Sezonun açılış maçında Galatasaray Daikin, VakıfBank'ı konuk edecek. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda...

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi, “Mağusa Yolu Demirhan Balıkesir Kavşağı Dinamik Sinyalizasyon Projesi Mal ve Hizmet Alımı” ihalesini tamamladı, imzalar atıldı.

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi, "Mağusa Yolu Demirhan Balıkesir Kavşağı Dinamik (Akıllı) Sinyalizasyon Projesi Mal ve Hizmet Alımı” ihalesini tamamladı, imzalar atıldı. DEMİRHAN - BALIKESİR KAVŞAĞINA BÜYÜK...

“ADA 74” 12 ay kesintisiz yük ve yolcu taşıyacak

 ANTSO Denizcilik, bünyesine kattığı “Ada 74” gemisiyle, Anamur ile Girne arasında hava koşullarından etkilenmeden 12 ay kesintisiz yük ve yolcu taşımacılığına başlayacağını duyurdu. ANTSO Denizcilikten...

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer Çatalköy Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok’u ziyaret etti

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer Çatalköy Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok'u ziyaret etti. Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kırok şu ifadeleri...

Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arası trafiğe kapatılacak

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından 6 Ekim Pazar günü Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda “Motosiklet Drag Yarışı” düzenleniyor. Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, yarış, 08.00-20.00 saatleri arasında,...

Eylül ayı hayat pahalılığı oranı yüzde 2,53

İstatistik Kurumu, eylül ayı hayat pahalılığı oranını yüzde 2,53 olarak açıkladı. İstatistik Kurumu'nun yayımladığı verilere göre, eylül ayı hayat pahalılığı oranı yüzde 2.53, bir önceki...