25.9 C
Lefkoşa

Ekrem İmamoğlu’ndan “yerel seçim” mesajı

- Advertisement -

CHP’deki “değişim” tartışmaları gündemdeki yerini korurken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin mesaj verdi. “Biz hem bundan sonraki İstanbul seçimlerini, hem de İstanbul’un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz.” diyen İmamoğlu, “Bununla yetinmeyeceğiz. Ülkemizin makus talihini yenemediğimiz bu seçimde bir sonraki de seçimde yenme konusunda da kararlı çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Çatalca’da çiftçilere ücretsiz verilecek fideler için dağıtım töreni gerçekleştirildi. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın katıldı.Törende konuşan İmamoğlu, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin mesajlar verdi.

 “Bazı yanlışlar yapmış olabiliriz ama o yanlışlarımızı gidereceğiz.” diyen İBB Başkanı, “Biz hem bundan sonraki İstanbul seçimlerini, hem de İstanbul’un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Bununla yetinmeyeceğiz.” diyen İmamoğlu, şöyle devam etti:

“Ülkemizin makus talihini yenemediğimiz bu seçimde bir sonraki de seçimde yenme konusunda da kararlı çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Dolayısıyla yılmak yok, yolumuza devam edeceğiz. Ama vatandaşımızla yüzleşeceğiz. Yaptığımız eksikliklerden dolayı onlardan özür dileyeceğiz. Onlarla dertleşeceğiz, konuşacağız. İşte buradaki gibi eleştirileri alıp baş tacı edeceğiz. Önümüze vatandaşlarımızın dilek ve tavsiyeleriyle bakacağız. Ve milletin hizmet alması için bu millete ait milletin iktidarlarının kurulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayınız buradaki kardeşiniz asla vazgeçmeyen bir kardeşiniz, bunu herkes bilsin.”

- Advertisement -

Son Haberler

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı...

İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı

 İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı. Açıklamaya...

Sponsor

Göz Atın

Yorgallas Menendez’in sunduğu yasa önerisinden oldukça memnun

Rum Savunma Bakanı Mihalis Yorgallas’ın, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi...

Döviz kurları

KKTC’de serbest piyasada sterlin 40.65 TL, euro 34.78 TL,...

Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkanı Ceyhun Kırok: “tüm halkımızı vounous’a davet ediyorum”

Çatalköy-Esentepe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Vounous Pişmiş...

Arıklı: KKTC yarın “4,5G”ye geçecek, hazineye 1 milyar 250 milyon lira girecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı...

Yağışlı hava pazar gününe kadar devam edecek… 

Yağışlı hava pazar gününe kadar devam edecek. Sıcaklık 15-18...

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) zirvesine katılmak üzere Şuşa’ya gelen...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) sığınmacılara yönelik muamelesini eleştirerek, GKRY'ye uluslararası yükümlülüklerini yerine getirme çağrısında bulundu. AA muhabiri, BM Genel...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı dolayısıyla KKTC’ye CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le birlikte gidip gitmeyeceklerine ilişkin, "KKTC’ye MHP Genel Başkanı...