26.9 C
Lefkoşa

LTB-Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde 65 yaş üzeri bireylere egzersiz…

- Advertisement -

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde 65 yaş üzeri bireyler Kızılbaş Parkı’nda doğayla iç içe egzersizler yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre LTB tarafından Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde “İyi Ki’lerimiz” için Merkez Lefkoşa’da yer alan fizyoterapistlerle grup egzersizleri, bu kez, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kızılbaş Parkı’nda yapıldı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da etkinliğe katılarak hem üyelerle sohbet etti hem de üyelerin yaptığı egzersiz ve kültür-fizik hareketlerine eşlik etti.

K.T. Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde “İyi Ki’lerimiz” için düzenlenen ve sağlık, mental ve sosyalleşme açısından oldukça verimli olan egzersizler yanında birim tarafından saç bakımı ile kuaför, tansiyon-şeker ölçümü, kan tahlili testi, hastane ulaşım hizmeti, hastaneden ilaç temini, psikolojik destek gibi hizmetler, özel günlerde düzenlenen etkinliklere, tiyatro, konser, gezi gibi sosyal ve kültürel faaliyetlere katılım hizmetleri sunuluyor.

Avrupa ülkelerinde yaygın olarak uygulanan fizyoterapistlerle grup egzersizleri ile bireyin hem yaş grubuna göre bedensel hareketler yaparak hayatına sağlıklı bir şekilde devam ettiği, hem mental olarak kendini egzersizlere odaklayarak rahatlarken grup içerisinde arkadaşları, yeni tanıştığı arkadaşları ile sosyalleşme imkanı da bulduğu bildirildi..

- Advertisement -

Son Haberler

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı...

İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı

 İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı. Açıklamaya...

Sponsor

Göz Atın

Galatasaray’dan Beşiktaş’a transfer çalımı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni sezon...

Yarbay Rıza Vuruşkan ölümünün 25. yıldönümünde anılacak

 Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) Kurucu Başkanı Bozkurt Yarbay Rıza...

Yılmaz: “Siyasi konularda da KKTC halkının yanındayız, KKTC’nin uluslararası ilişkilerinin gelişmesine büyük önem veriyoruz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz siyasi konularda da  KKTC...

CTP heyeti, Merkezi Cezaevi’ni ziyaret etti

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekilleri Ürün Solyalı, Fazilet Özdenefe...

Gençlerde Hepatit B oranı yüksek

Güney Kıbrıs’ta 15-24  yaş grubundaki  gençler arasında Hepatit B...

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) zirvesine katılmak üzere Şuşa’ya gelen...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) sığınmacılara yönelik muamelesini eleştirerek, GKRY'ye uluslararası yükümlülüklerini yerine getirme çağrısında bulundu. AA muhabiri, BM Genel...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı dolayısıyla KKTC’ye CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le birlikte gidip gitmeyeceklerine ilişkin, "KKTC’ye MHP Genel Başkanı...