26.9 C
Lefkoşa

İrlanda cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu: “Kazanırsam başbakanla dövüşeceğim!”

- Advertisement -

Eski dünya şampiyonu Karma Dövüş Sporları (MMA) sporcusu İrlandalı Conor McGregor, İrlanda cumhurbaşkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı. McGregor, seçimi kazanırsa başbakanla fiziki bir dövüş gerçekleştireceğini de söyledi.

Dövüş sporcusu Conor McGregor, İrlanda cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu. Seçimi kazanma şansının yüksek olduğunu belirten McGregor, kazanırsa resmi törende başbakanla fiziki bir dövüş gerçekleştireceğini söyledi.

McGregor planının arkasında, ”Eğer ülkenin cumhurbaşkanıyla bir dostluk maçında dövüşemiyorsan, ülkeyi yönetmemelisin.” mantığı olduğunu söyledi.

Maçın gerçekleştirileceği mekan hakkında da detay veren eski şampiyon McGregor sosyal medya hesabında, ”Eğer atanırsa, başbakanın göreve başlaması, benim kullanımımdaki Presidents Octagon’un dışındaki çimenlerde yapılacak dostça bir tartışma maçıyla olacak.” ifadelerine yer verdi.

MCGREGOR’DAN DEĞİŞİM ÇAĞRISI

MMA şampiyonu McGregor, daha önce Dublin isyanları sırasında ”nefreti kışkırttığı” gerekçesiyle polis tarafından soruşturulmuştu .

Yaşları 5 ile 6 arasında değişen üç çocuk ile 30’lu yaşlarındaki bir kadının Dublin şehir merkezindeki bir okulun önünde bıçaklı saldırıya uğramasının ardından McGregor, ”Bugün İrlanda’nın Dublin şehrinde akli dengesi yerinde olmayan bir yabancı tarafından masum çocuklar acımasızca bıçaklandı.” ifadelerini kullandı.

İrlanda’da asla görülmemesi gereken ciddi bir tehlike olduğunu ve bu korkutucu eylemden sonra halkı desteklemek için hiçbir aksiyon alınmadığını vurguladı.

McGregor soyal medyada yaptığı açıklamada, ”Yeterince iyi değil. Değişiklik yapın veya yol açın. Zafer için İrlanda. Tanrı bugün saldırıya uğrayanların yardımcısı olsun, dua ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

- Advertisement -

Son Haberler

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı...

İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı

 İstatistik Kurumu Haziran enflasyonunu yüzde 4.48 olarak açıkladı. Açıklamaya...

Sponsor

Göz Atın

Biden’dan Netanyahu’ya yargı düzenlemesine ilişkin meclis oylamasının durdurulması çağrısı

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tartışmalı...

Tarım Dairesi: “İthal 11, yerli 6 üründe limit üstü koruma ürünü tespit edildi”

Tarım Dairesi, ithal ürünlerde 11, yerli ürünlerde de 6...

Madagaskar’da stadyumda çıkan izdihamda en az 12 kişi öldü

Madagaskar'da, "Hint Okyanusu Ada Oyunları"nın açılış töreninde çıkan izdihamda...

Güney Kıbrıs’ta her yıl, her ilçede yaklaşık 800 çift boşanıyor

Güney Kıbrıs’ta her yıl, her ilçede (Güney Lefkoşa, Larnaka,...

Ankara Ticaret Odası: “KKTC’nin ihracatına her türlü desteği vereceğiz”

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “KKTC’nin...

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü…Tatar: “Çok samimi ve yararlı bir görüşme yapma fırsatı buldum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) zirvesine katılmak üzere Şuşa’ya gelen...

BM Genel Sekreteri, Kıbrıs Raporu’nda GKRY’nin sığınmacılara muamelesini eleştirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Raporu'nda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) sığınmacılara yönelik muamelesini eleştirerek, GKRY'ye uluslararası yükümlülüklerini yerine getirme çağrısında bulundu. AA muhabiri, BM Genel...

Erdoğan açıkladı: “KKTC’ye Devlet Bahçeli ile gideceğiz”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Harekatı’nın 50’nci yılı dolayısıyla KKTC’ye CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le birlikte gidip gitmeyeceklerine ilişkin, "KKTC’ye MHP Genel Başkanı...